سوابق اجرایی
- دادیار و قائم مقام دادستان انقلاب اسلامی سپاه پاسداران ۱۳۶۳-۱۳۵۹
- دفتر نظارت و دفتر سیاسی دادستانی کل کشور ۱۳۶۵-۱۳۶۳
- دبیرکمیته حقوقی دادستانی کل کشور ۱۳۶۵-۱۳۶۳
- عضو هیات بازرسی شورای عالی قضایی در دادگاههای کیفری ۱۳۶۸
- مشاور سیاسی دادستان عمومی تهران ۱۳۷۰-۱۳۶۸
- عضو هیات علمی مدعو دانشکده علوم قضایی ۱۳84-۱۳71
- سخنگوی قوه قضائیه ۱۳۸۳-۱۳۸۱
- عضو کمیته منصوب شورایعالی قضایی در تاسیس سازمانهای قضایی نیروهای مسلح
- عضو کمیته تدوین لوایح قضایی نیروهای مسلح
- مشاور وزارت دادگستری در تدوین لوایح حقوقی ۱۳۷۰-۱۳۶۸
- رئیس مرکز تحقیقات شورای نگهبان ۱۳۸۴-۱۳۷۹
- عضو حقوقدان شورای نگهبان از ۱۳۸۳
- معاونت دانشکده حقوق دانشگاه تهران ۱۳۷۳-۱۳۷۱
- معاونت دانشگاه تهران ۱۳۷۳
- معاونت تحقیقات سازمان تبلیغات اسلامی ۱۳۷۹-۱۳۷۸
- قائم مقام نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها ۱۳۷۸-۱۳۷۳
- عضو هیات علمی مدعو دانشگاههای علوم انتظامی، مجتمع قضایی قم (وابسته به دانشگاه تهران)، موسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره)، دانشکده مدیریت وزارت آموزش و پرورش، مراکز تربیت معلم تهران و . . . از سال ۱۳۶۵ به بعد
- رئیس دفتر رئیس جمهوری اسلامی ایران جناب آقای دکتر محمود احمدینژاد ۱۳۸۴
- سخنگوی دولت جمهوری اسلامی ایران ۱۳۸۴
- عضو هیات امنای دانشگاههای شهید چمران و علامه طباطبایی
همسر او فاطمه رجبی تحلیلگر سیاسی، استاد دانشگاه و از نویسندگان هفته نامه های صبح و یالثارات الحسین است.الهام همچنین در توصیف همسرش،فاطمه رجبی را صریح و تنها همچون ابوذر خوانده است.
او، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران است و پیش از آن سخنگوی شورای نگهبان و مدتی نیز سخنگوی قوه قضائیه بودهاست. الهام در مرداد 1389 توسط محمود احمدی نژاد به عنوان مشاور حقوقی رییس جمهور منصوب شد.
الهام همچنین عضو موسس و عضو شورای مرکزی جبهه پایداری بود و مورد قبول و اعتماد علامه مصباح یزدی واعضای جبهه پایداری که بخاطر تندروی های که بر علیه دولت و رئیس جمهور شذ ازآنهاجدا شد.
وی در تبیین اصولگرایی بیان می کند اصولگرایی تابلویی برای افراد و جریان های خاصی نیست،اصولگرایی تابلوی یک تفکر گفتمان است.هرکس حامل این گفتمان باشد اصولگراست،اصالت خودش را از احزاب و تابلوها نمی گیرد.
الهام در تمام سخنرانی ها و اظهار نظراتش به تبیین گفتمان سوم تیر که از متن آن دولت نهم شکل گرفت می پردازد و حرکت سوم تیر 84 را یک حرکت انقلابی اسلامی توصیف می کند که در واقع حرکتی در جهت احیای انقلاب اسلامی و حرکت مجدد انقلاب بعداز یک دوره رکود و به خصوص انحراف تدریجی از مبانی بود که عقلانیت،معنویت و عدالت از مهمترین شاخصه های آن است.همچنین در توصیف جبهه پایداری،آن را یک جریان فکری می داند که از 3 تیر 84 شکل گرفت و ظهور پیدا کرد و بیان می دارد جبهه پایداری یک گفتمانی است که تفکرش برگرفته از مکتب امام است و عدالت در مدیریت کشور نیز یکی از شاخص های اصلی آن است که افراد با چنین نگرشی را در دایره خود جای می دهد و من نیز خود را در این جریان فکری می بینم.
الهام در بیان دیدگاهش نسبت به جریان انحرافی می گوید هر جریانی که این شاخص های اصیل انقلاب را از مسیر خود خارج کند جریان انحرافی است حالا با هر بخش باشد.
غلامحسین الهام همچنین اخیرا به درخواست روزنامه ایران که به گفته برخی بولتن جریان انحرافی است پاسخ مثبت داده بودکه به نوشته این روزنامه صمیمی بود و به یک جلسه درد ودل تبدیل شد.
الهام در یکی از سخنرانی هایش به این نکته اشاره دارد که مقام معظم رهبری نسبت به همه دولت ها حمایت اجرایی داشتند اما نسبت به دولت نهم حمایت گفتمانی دارند و همواره به صورت قاطع از دولت احمدی نژاد حمایت و این دولت را تایید نموده اند.در سلامت گفتمانی و فکری این دولت هیچ شکی نیست و از همه دولت های قبلی عملکرد بهتری داشته است.وی درباره رابطه دولت و جبهه پایداری نیز عنوان کرده است شاید جبهه پایداری از نظر گفتمانی و کارکردی با احمدینژاد نزدیکی بیشتری داشت و شاید مقداری از گرایش مردم هم به جبهه پایداری، گرایش آنان به گفتمان سوم تیر و کارکردهای مثبت دولت و احمدینژاد بود و این، به عنوان بخشی از واقعیتها نباید نادیده گرفته شود.
دکتر الهام درباره انتخابات یازدهم نیز اشاره می کند برای ریاست جمهوری آینده افرادی از گفتمان جبهه پایداری ظهور پیدا خواهند کرد و ادامه می دهد فتنه 88 مهمترین علامت شکست جریاناتی است که بخواهند در گفتمان انقلاب انحراف ایجاد کنند. جامعه ما ظرفیت انسانی این گفتمان را دارد و افرادی که توانمندی این را داشته باشند، ظهور پیدا خواهند کرد.
با این توصیفات دکتر غلامحسین الهام را می توان گزینه مناسبی هم از جانب دولت و هم از جانب جبهه پایداری انقلاب اسلامی برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری یازدهم دانست.